keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Kaikkien kaveriko

Karavaanari karavaanari on kaikkien .... no sitten meneekin ketuilleen.


Jotensakkin olen sellaiseen päätynnyt ettei tuo pidä ollenkaan paikkaansa, asenne on aivan toinen jopa toisia tai etenkin toisia koppilaisia kohtaan.

Jos joku yrittää tehä toisin, on kaikki väärin, toisellainen näkemys, toisenlainen katsomus asiaan. Ei siedetä erilaisia kulku muotoja.  ei erilaisia tapoja.
Kulkuvälineemme kun on kehittynnyt ja voimme olla pitempään ja pitempään omavaraisia. Niin sitten noustaan kantapäilleen huutamaan ettei noin saa tehdä!! Miksi?? Koska he jotka kieltävät muut liikkumistavat ovat napanuoraan sidottuja, pitää olla kaapelin päässä ja posliinilla istua ja kaikkien myös niiden jotka haluaa käyttää oma varaisuuttaan pitäisi olla jonossa siellä posliini pöntöllä ja myös maksaa siellä haluavan  posliinilla olo, käymällä kerran siellä toisten kymmenien kertojen istumiset samalla pöntöllä.
Meidän paikkamme ei ole sisäänpäin kääntyneitä, me vaan maksatamme muilla kulumme. Maksaahan ne posliinilla istujat jopa euron päivältä, ja kävijältä otetaan n. 20 kertainen maksu se on karavaanarin tasa-arvoa. Ja jos et maksa olet heittiö joka ei kuulu joukkoon, ettäs kehtaat käyttää omia laitteita ja yrittää olla omavarainen tulematta meille maksamaan meidän olosta.

Kumma edes että yrittävetoisilla alueilla osataan mitenkään olla tai toimia kun niillä ei ole kymmeniä holhoojia.

Ootteko muuten laittannut merkille että nämä talkoovoimin pyöritetyt alueet on hinnassa saavuttaneet yrittäjävetoiset, oiekin enään muita etuja kuin sauna kuuluu samaan talkoo alueilla.

Höpö höpö puhetta että aina autetaan, jos ei muita ole näkemässä niin mitä tuota selvitköön yksin. Tai jos on muita niin eihän nuo muutkaan.
En tiedä missä kohtaa tällainen on tapahtunnut epäilen että varmaan -80 luvun jälkeen kun homma on alkannut kasvamaan isommin. On myös kateus ja toisten erilaisuus noussut esiin, tai siis eihän se ole kun sitähän ei myönnetä.😏

Liian usein rupee tuntumaan että minä en taida kuulua joukkoon 😒

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti